Osmanbey Ortaokulu


Vizyon: "Bütün personelimizin okulumuzda çalışmaktan, her öğrencinin bu okulda öğrenim görmekten zevk alması sonucunda çağın gereklerine göre nitelikli eğitim – öğretim ortamı oluşturmak.

Misyon: Biz Kahramanmaraş Osmanbey İlkokulu-Ortaokulu olarak, Öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:50 12:35
Isınma: KALORİFER KÖMÜR
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0344 237 69 88

Belgegeçer - (344) 237 6988

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://osmanbeyoo.meb.k12.tr

Adres - Osmanbey Mah.Osmanbey Sok.No1 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş

Öğretmen :13
Öğrenci :214
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Binamızda Osmanbey İlkokulu ve Osmanbey Ortaokulu birlikte hizmet vermektedir. Osmanbey Ortaokulu öğleden önce eğitim vermektedir. Osmanbey İlkokulu öğleden sonra eğitim vermektedir.

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ OSMANBEY MAHALLESİ AKSU CEZAEVİ ARKASINDA BULUNMAKTADIR

Adres - Osmanbey Mah.Osmanbey Sok.No1 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş

Ulaşım ŞEHİR İÇİ 25 NUMARALI OTOBÜSLER KALEDİBİNDEN KALKIP, MÜZE ÖNÜNDEN OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. 32/B ve 30/C NUMARALI OTOBÜSLER OKULUMUZDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 9 km uzaklıktadır.